Dental centar Škaričić

Stomatološka i implantološka klinika

Dental centar Škaričić

Dental centar Škaričić je suvremena stomatološka i oralno kirurška klinika osnovana s misijom da svojim pacijentima, uz maksimalnu posvećenost i individualni pristup, osigura zdrav i lijep osmijeh time i kvalitetniji život.

U našem radu koristimo se isključivo najsuvremenijom tehnologijom i materijalima, a posebnu pažnju usmjeravamo na konstantno usavršavanje i edukaciju naših djelatnika.

Okupili smo za Vas tim profesionalaca koji će učiniti sve kako bi ste se osjećali ugodno i kako bi ste iz naše klinike izašli sretni i zadovoljni.

Ponosni smo na mnogobrojne zadovoljne klijente koji su nam ukazali svoje povjerenje da svojom profesionalnošću i stručnošću vratimo osmjeh na njihova lica.

U želji da poboljšamo kvalitetu Vašeg života pružamo usluge iz svih područja stomatologije.

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem.

SURADNIKA I ZAPOSLENIH

PREKO 1100 PACIJENATA GODIŠNJE

PREKO 20 RAZLIČITIH USLUGA

%

ZADOVOLJNIH PACIJENATA

Josip Škaričić dr.med.dent.

specijalist oralne kirurgije

Rođen je 1987. godine u Splitu gdje završava osnovnu školu i jezičnu gimnaziju s odličnim uspjehom.

2006. godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2012. godine među prvima u generaciji.

Po završetku studija dobiva Dekanovu nagradu za najboljeg studenta šeste godine s prosjekom 5.0.

Tijekom studija dobiva i Rektorovu nagradu za izradu najboljeg znanstvenog rada (2009. godine). Godinu dana kasnije isti rad je objavljen u priznatom američkom znanstvenim časopisu Journal of dental education.

Nakon diplomiranja zapošljava se u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Splitu gdje radi do 2015. godine kada započinje specijalizaciju iz oralne kirurgije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb (Rebro). Specijalizaciju započinje kao stipendist i zaposlenik vodeće njemačke tvrtke za proizvodnju implantata te preko njihove podružnice u Hrvatskoj se kontinuirano educira u području dentalne implantologije.

Specijalizaciju završava u najkraćem mogućem roku te tada postaje jedan od najmlađih oralnih kirurga u Hrvatskoj.

2012. godine upisuje poslijediplomski doktorski studij na Sveučilištu u Zagrebu iz polja stomatološke protetike gdje 2018. godine uspješno brani temu doktorske disertacije.

Za vrijeme i nakon specijalizacije se kontinuirano educira te je sudjelovao na stručnim susretima, kongresima i radnim tečajevima u Njemačkoj, Francuskoj, Portugalu, Belgiji, Luksemburgu, Sloveniji…

Početkom 2020. godine je završio prestižni Master course na Hürzeler/Zuhr Academy u Minhenu na temu parodontne plastične kirurgije.

Dental centar Škaričić

Prvi pregled uključuje:

  • specijalistički prvi pregled
  • dijagnostika postojećeg stanja
  • digitalni ortopan
  • izrada individualnog plana liječenja

 

Ugovorite termin za besplatan prvi pregled:

Call Now Button