Estetika lica i osmijeha

Koristeći samo najbolje suvremene materije te konstantno usvršavajući svoje znanje na podječju estetike lica i osmjeha naš tim doktora spreman Vam je pružiti samo najbolje što svakako i zaslužujete.

Estetika osmjeha

Digital smile design

Svaki pacijent zaslužuje individualni pristup tijekom stvaranja osmijeha, a program „Digital smile design“ nam omogućava digitalno planiranje izgleda zubi, predvidljiv tijek terapije te sudjelovanje pacijenta u dizajniranju vlastitog osmijeh.

Skeniranjem pacijentovih fotografija, njihovom obradom, analizom i dizajnom, novi osmijeh je potpuno prilagođen svakom pacijentu.

Tijekom terapije izrađuju se privremeni zubi, koji se također mogu prilagoditi prema jedinstvenim karakteristikama (oblik lica, usnice, osobne želje) te pacijent može vidjeti svoj novi osmijeh čak i prije izrade finalnog proizvoda od cirkona ili keramike.

Zubne ljuskice

Ljuskice za zube su sve češće estetsko rješenje u stomatologiji.

Ljuskice za zube prvenstveno su estetski nadomjestak i često se stavljaju s ciljem vraćanja sjaja i bjeline zubi.

Estetika lica

Pomlađivanje kože plazmom

Tehnika plazme bogate faktorima rasta pokazala se kao najnovije, sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja.

Ova tehnika omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta, koji nastaju aktivacijom vlastitih trombocita te njihova primjena u koži rezultira dugotrajnom prirodnom regeneracijom koja ne mijenja izraz lica.

Nakon centrifugiranja krvi radi se frakcioniranje plazme pune faktora rasta i matičnih stanica te se pomoću posebnih mikroiglica takva plazma se injektira u kožu lica. tretman je potpuno siguran i bez nuspojava.

Tretman se preporuča na preventivnoj razini počevši od 35 godine za usporavanje procesa starenja ili od 45 godine, sa regenerativnim i korektivnim učinkom.
Stvaranje vlastite hijaluronske kiseline, povećanje konzistencije, hidratacija, smanjenje bora te sjaj kože samo su neki od benefita ovog zahvata.

Učinci tretmana vidljivi su nakon prve primjene povećanjem glatkoće i sjaja kože koji se povećava svakim sljedećim tretmanom. preporuča se napraviti tri tretmana, a nakon toga slijedi faza održavanja jednom do tri puta godišnje.

Hijalouronski fileri

Starenjem koža gubi svoju elastičnost, kolagen i hijaluronsku kiselinu dok dermis i epidermis postaju sve tanji te s vremenom dolazi do pojave bora koje postaju sve izraženije.

Zlatni standard u području neinvazivnih estetskih tretmana lica posljednjih desetak godina svakako su hijaluronski fileri.

Njihovom primjenom možemo ostvariti zavidne rezultate u korekciji promjena povezanih sa starenjem kože, posebno u donjoj trećini lica (nazolabijalne brazde, bore marionete, usnice).

Glavna komponenta hijaluronskih filera je hijaluronska kiselina, tvar koja se prirodno nalazi u koži te je potpuno biorazgradiva, a budući da je i snažan humektant može vezati i zadržavati vodu dajući koži efekt volumena i punoće te ju hidratizira.

Aplikacijom filera stimulira se proizvodnja kolagena, obnavlja izgubljeni volumen, zaglađuju bore te hidratizira kože.

Vidljivost bora smanjuje se u samo jednoj posjeti, a rezultati traju 12-18 mjeseci.

Dental centar Škaričić

Prvi pregled uključuje:

  • specijalistički prvi pregled
  • dijagnostika postojećeg stanja
  • digitalni ortopan
  • izrada individualnog plana liječenja

 

Ugovorite termin za besplatan prvi pregled:

Call Now Button