Dental centar Škaričić

Stomatološka i implantološka klinika

Upoznajte naš tim

dr.sc. Josip Škaričić dr.med.dent.

specijalist oralne kirurgije

Rođen je 1987. godine u Splitu gdje završava osnovnu školu i jezičnu gimnaziju s odličnim uspjehom.

2006. godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2012. godine među prvima u generaciji.

Po završetku studija dobiva Dekanovu nagradu za najboljeg studenta šeste godine s prosjekom 5.0.

Tijekom studija dobiva i Rektorovu nagradu za izradu najboljeg znanstvenog rada (2009. godine). Godinu dana kasnije isti rad je objavljen u priznatom američkom znanstvenim časopisu Journal of dental education.

Nakon diplomiranja zapošljava se u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Splitu gdje radi do 2015. godine kada započinje specijalizaciju iz oralne kirurgije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb (Rebro). Specijalizaciju započinje kao stipendist i zaposlenik vodeće njemačke tvrtke za proizvodnju implantata te preko njihove podružnice u Hrvatskoj se kontinuirano educira u području dentalne implantologije.

Specijalizaciju završava u najkraćem mogućem roku te tada postaje jedan od najmlađih oralnih kirurga u Hrvatskoj.

Također, 2021. godine uspješno brani i doktorski rad iz polja stomatološke protetike na Sveučilištu u Zagrebu pod mentorstvom prof.dr.sc. Nikše Dulčića i stječe titulu doktora znanosti.

Za vrijeme i nakon specijalizacije se kontinuirano educira te je sudjelovao na stručnim susretima, kongresima i radnim tečajevima u Njemačkoj, Francuskoj, Portugalu, Belgiji, Luksemburgu, Sloveniji…

Početkom 2020. godine je završio prestižni Master course na Hürzeler/Zuhr Academy u Münchenu na temu parodontne plastične kirurgije.

Diplome

Zrinka Bojčić dr.med.dent.

doktor dentalne medicine

Rođena je u Splitu. Nakon završene opće gimnazije, 2010. godine upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu gdje stječe naziv doktora dentalne medicine.

Tijekom studija postaje član uredništva studentskog časopisa Sonda te sudjeluje na projektima studenata Stomatološkog fakulteta.

Za vrijeme studija praktična znanja stječe asistirajući u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

Po završetku fakulteta zapošljava se u ordinaciji Doma zdravlja te u privatnoj poliklinici.

Dio tima Dental centra Škaričić postaje 2020. usmjeravajući područje interesa na endodonciju, dentalnu protetiku te estetsku stomatologiju.

Redovito sudjeluje i poboljšava svoje znanje pohađajući stručne seminare Hrvatskog endodontskog društva, Ivoclar Vivadent Academy te Hrvatske komore dentalne medicine.

Diplome

Marija Pavić

dentalna asistentica i dentalna tehničarka

Vrlo odgovorna, detaljna i nasmijana asistentica koja svoj posao radi s velikom ljubavi. Najveće zadovoljstvo joj je kada pacijenti izađu iz ordinacije s osmijehom na licu.

Dental centar Škaričić

Prvi pregled uključuje:

  • specijalistički prvi pregled
  • dijagnostika postojećeg stanja
  • digitalni ortopan
  • izrada individualnog plana liječenja

 

Ugovorite termin za besplatan prvi pregled:

Call Now Button